Det blev till slut tre löpare som startade för Sekond i årets Kraftprovet i Trollhättan; Rikard, Janne och Martin LT. Svante fick stå över på grund av skada, men agerade istället dricka-langare med bravur! Och det behövdes för vädret var mycket fint med strålande sol och ca 25 grader
.

Rikard startade snabbast med ca 3.30 på första kilometern. Janne och Martin LT strax efter på ca 3.45
. Rikard fortsatte starkt hela loppet utan några större svackor och kom in med tiden 44.48 på placering 37.

Janne höll bra och jämn fart hela vägen och kom in med tiden 46.14 på placering 61. Endast 25 sekunder från sitt personliga rekord från 2001 .

Martin LT hängde med Janne fram till ca 7 km, fick sen släppa, men kämpade sig i mål med tiden 47.33 på placering 81

Laboratory StudiesDiabetes mellitus generic viagra online.

.

Alla tre var mycket nöjda med sitt lopp då det som vanligt var mycket varmt!

Nu ser vi fram emot vår nya tävling Slätthult Trailrace den 17 september i Trollhättan.