bild_etr2014

Söndagen den 16 mars avgjordes Edsvidsleden Trailrun för sjätte året i rad
. Förutsättningarna var mycket bra med fint vårväder, 6 grader i luften och sol. Banan gick som vanligt runt Edsvidsleden med start och mål vid Olidestationen i Trollhättan.

Det blev nytt deltagarrekord med 82 löpare till start varav 19 av dessa var damer. Henry Gross, Trollhättan tog kommandot direkt från start
. Bakom följde brodern Peter Gross, Trollhättan och Robert Kallin även han från Trollhättan. Efter cirka halva loppet kände Henry att brodern Peter närmade sig och fick då sätta in en extra växel . Henry kunde ohotad springa i mål på tiden 58.43. Tvåa blev Peter på 1.01.08 och trea Robert på 1.02.09
.

I damklassen var det Helena Sandin och Bibbi Svensson, båda LK TV-88, som tampades om segern

– Cerebral Vascular Accident, CVApatterns and comorbid sexual conditions that are likely buy viagra online.

. Helena var dock starkast på slutet och vann på 1.13.33. Tvåa kom Bibbi på 1.14.36 och trea Emma Hurtig, Trollhättan på 1.16.42.

Priser delades ut till de tre främsta i både dam- och herrklassen. Pris för troget deltagande gick även i år till Carina Berg som varit med alla sex gånger loppet genomförts!

Tack till vår sponsor Sekond för priser. Tack till Hemköp Hjortmossen för bananer och saft. Tack till Auro Trading för tvålar. Tack till våra funktionärer; Christer, Mikael, Gunilla, Lennart, Julius, Jessica och Johannes.

Ett stort tack även till alla deltagare! Utan er blir det ingen tävling
. Vi ses igen nästa år!

Resultat | Bilder | Mer bilder | Instagram

#edsvidsledentrailrun

Lämna gärna synpunkter på tävlingen till info@aktivoresjo.se