Edsvidsleden Trailrun 3 resultat

I söndags den 20 mars avgjordes Edsvidsleden Trailrun för tredje gången. Vädret visade sig från sin bästa vårsida och levererade strålande sol och några plusgrader! Banan gick runt Edsvidsleden med start och mål vid Olidestationen, men våren hade inte hunnit värma stigen som till stora delar var täckt med snö och is
. Ett tufft underlag!

Det kom 31 deltagare till start och flertalet duktiga löpare stod på startlinjen

. Det var Peter Gross, för dagen tävlandes för TIF, som direkt tog kommandot från start
. Han fick ganska snabbt en lucka till den efterföljande klungan som bestod av Patric Johansson, TIF, Daniel Berggren, TIF och Martin Engelin från Aktiv Öresjö. Peter kunde dock hålla undan genom hela loppet och vann storstilat på 1.01.58. När det drog ihop sig till slaget om andraplatsen fick Patric Johansson släppa och det blev en spurtuppgörelse mellan Daniel Berggren och Martin Engelin. Engelin vann den och blev tvåa på 1.06.15, Daniel blev trea på tiden 1.06.16
.

I damklassen kunde Magdalena Göransson från TSOK springa ohotat igenom hela loppet och vann på tiden 1.31.14 . Tvåa blev Carina Berg TV88, 1.49.20 och trea Annika Askengren Berg på tiden 1.53.28.

Fina priser delades ut i både dam- och herrklassen som bestod av verktyg sponsrade av Sekond