UPPDATERAT 2021-03-16

Edsvidsleden Trailrun 2021 blir annorlunda än det brukar vara. Vi kommer inte kunna köra loppet som vanligt pga pandemin och de restriktioner som fortsatt gäller för allmänna sammankomster.

Loppet kommer bli en öppen variant där du springer själv när du vill under mars 2021; Edsvidsleden Open Trailrun 2021.

Loppet är nu öppet för alla! Vi har fått flera frågor om man kan anmäla sig även om man inte redan är anmäld, så nu öppnar vi upp ETR Open 2021 för alla. Avgift för dig som inte redan är anmäld till årets lopp är 50 kr. Vi kan tyvärr inte dela ut T-shirt och medalj till dig som anmäler dig till ETR Open 2021 nu, utan detta är enbart till dig som redan är anmäld till ETR 2021.

Anmälan och registrering av tid på raceid.com.

Du som redan är anmäld till årets lopp kommer i samband med att du väljer att flytta din anmälan till ETR Open 2021, få din medalj och din t-shirt samt vara med på utlottning av 10 st startplatser till olika lopp. Om du inte vill eller kan springa denna öppna variant har du också möjligheten att flytta din startplats till 2022.

Så här gör du för att flytta din anmälan
Du som är anmäld till årets lopp kommer få ett nytt e-post meddelande från oss under veckan (kolla i skräpkorgen om du inte hittar det). I det mailet finns instruktioner hur du gör för att flytta din anmälan till ETR Open 2021. Du som vill flytta din anmälan till 2022 behöver inte göra något. Utdelning av T-shirt och medalj sker den 21 mars kl 11-14 vid Olidan. Tänk på att följa alla restriktioner när du kommer dit. Utlottning av startplatser återkommer vi om.

Med hopp om många fina rundor på Edsvidsleden i mars 2021. Vi ses igen i mars 2022!

#edsvidsledentrailrun