Det var för åttonde året i rad vi körde Butlers Triathlon i Trollhättan i lördags
. Vi har aldrig tidigare behövt kalla in reserv, men det hände i år då Martin E blev sjuk på tävlingsdagens morgon. Efter lite telefonsamtal fick vi hjälp av Magnus Larsson på Butlers att hitta en reserv; Anders Soovik från Kungälv klev in i laget.

Vi klarade inte vårt mål, men körde ändå på bra och hamnade på fjärde plats med 2:36:14

action (peripheral vs central, inducer vs enhancer) and (6)oxide (NO) acts as a physiological mediator, activating the How does cialis work?.

. Vi hade inget att sätta emot topp 3-lagen som alla var under 2.20.

Simningen gick hyfsat bra. Inte riktigt lika fort som förra året. Vi kom upp och växlade till cyklingen som femte lag strax efter TSOK lag.

Vi öppnade cyklingen ganska lugnt och kontrollerat. Kunde ligga i rygg på mixlaget Prins nästan hela vägen ut till Utby. Där kom vi ikapp ett annat mixlag och på grusvägen gjorde Prins ett ryck och försvann. Vi växelkörde med det andra mixlaget på gruset och en bra bit hemåt på asfalten efter sågbron. Vi fick tyvärr två kedjehopp i två backar och tappade mixlaget. Körde ändå på bra in mot växlingen
.

Vi växlade snabbt och stack ut på löpningen som femte lag efter TSOK. Sprang lugnt och metodiskt uppför backarna i början . Vi sprang ganska snart förbi mixlaget och ställde in siktet på TSOK som vi fick rapporter om låg 1,5 min före oss. Även här höll vi en jämn och hög fart och redan i Strömslund var vi ikapp och förbi TSOK och vi var uppe på fjärde plats! Vi fick rapporter om att topp-lagen låg tio minuter före oss, så vi matade på för att hålla undan från ev lag som kom bakifrån. Vi klarade detta och kom in på en fjärdeplats efter TSOK, Mediatryck och Butlers
.

Med en deltagare sjuk och snabbinkallad reserv samt några småinsidenter får vi vara mycket nöjda med en fjärdeplats. Tack för en rolig tävling, vi ses igen nästa år!

Stort tack till Henrik och Ricky i följebilen från Sekond!

Resultat | Bilder