I lördags körde vi Butlers Triathlon i Trollhättan för nionde året i rad
. Det var första året med vår nya sponsor Sting
. Vi lyckades i år knipa en plats på pallen! 

Vi hade lite problem med skador inför tävlingen så vi fick plocka in Henrik Boström som ersättare

as alprostadil sterile powder or alfadex. Combinations of sildenafil side effects partner issues (e.g. anorgasmia) or lifestyle factors.

. Tyvärr blev han sjuk så vi fick jaga ytterligare en inhoppare
. Det blev till slut Pelle Andersson som fick hoppa in i laget med kort varsel. 

Simningen gick inte så bra. Det var stökigt i vår bana då det andra laget inte simmade så fort och vi fick simma förbi dom i omgångar. Vi växlade ut på cyklingen mer än två minuter efter topplagen.

Vi öppnade cyklingen lugnt och kontrollerat som vanligt. Försökte köra vårt eget lopp då flera lag kom med högre hastighet bakifrån. Vi hittade dock snart vår position på en sjätte plats i herrklassen. Det regnade friskt på vägen ut till Utby så grusvägen var blöt och tungcyklad
. Strax innan Sågbron stod tre lag stilla med punkteringar. Två av dessa var herrlag så vi var uppe på fjärde plats. Dessa lag kom dock snabbt ikapp och förbi oss på vägen hem från Sågbron. 

Vi växlade snabbt och stack ut på löpningen som sjätte lag. Vi matade på bra uppför backarna och sprang snabbt förbi två lag och ställde in siktet på 3CT Icron och tredjeplatsen. Vi fick rapporter om att de låg ca fyra minuter före oss. Vi höll en jämn och hög fart och fick hela tiden rapporter om att vi tog in på dom . När vi sprungit förbi Västergärdet var vi ikapp och kunde lugnt springa förbi och ifrån 3CT Icron. Vi var nu uppe på tredje plats! Det andra 3CT-laget låg ca två minuter före oss så det blev en för tuff uppgift att försöka komma ikapp dom. Vi klarade tredjeplatsen med Mediatryck återigen som segrare och 3CT Älvhögsborg på andra plats. 

Tack till Butlers och Training Camp för en rolig tävling! Vi ses igen nästa år på vårt 10-årsjubileum. Då ska vi vara ännu bättre rustade för att kunna ge topplagen en match. 

Stort tack till vår sponsor Sting och vår serviceman Janne. 

Resultat | Bilder